De mogelijkheden

‘Wat Teksthelden doet?’

Teksthelden kan op vrijwel elk vlak van taal en tekst iets betekenen. Valt jouw vraag of opdracht niet onder één van onderstaande diensten?  Schroom dan niet om alsnog contact op te nemen. De beschreven opties geven een beeld van wat mogelijk is. Er kan vaak meer dan in een hokje past.


Journalistieke artikelen
Ben je op zoek naar een ervaren journalist voor een inhoudelijk artikel? Heb je iemand nodig die een interview kan afnemen en uitwerken? Iemand die met je meedenkt en bijdraagt aan de inhoud van een tijdschrift of magazine? Teksthelden heeft, zowel freelance als in vast dienstverband, jarenlange kennis en ervaring op het gebied van (dagblad)journalistiek. Van interviews tot reportages en van korte nieuwsberichten tot achtergrondverhalen. Er is geen artikel dat Teksthelden niet kan schrijven (en – dankzij contacten in het netwerk – fotograferen).

Creatieve tekstconcepten
Een tekst is meer dan zomaar wat woorden op papier. Een goed verhaal raakt, pakt en prikkelt. Loop je vast met het schrijven van een treffende speech? Zoek je een spraakmakende columnist? Wil je een blogbericht dat er echt uitspringt? Teksthelden zorgt ervoor dat jouw woorden gaan leven. Van korte pakkende slogan tot originele nieuwsbrief.

Social media content
Facebook, Twitter, websites, blogs. Zonder social media ben je tegenwoordig nergens. Maar hoe laat je jouw teksten precies dát overbrengen wat jij wil zeggen? Het schrijven van een korte, maar krachtige en doelgerichte boodschap is een kunst. Gelukkig verstaat Teksthelden die kunst. Zodat je met jouw online visitekaartje nog beter voor de dag komt.

Websites
Goed vindbaar zijn, begint met een eigen website. Maar wat als je als club, vereniging of startend ondernemer geen kaas hebt gegeten van de content? Of de tijd ontbreekt om je erin te verdiepen? Teksthelden biedt hulp bij het schrijven van pakkende webteksten en blogs. Zo krijgt je website een aantrekkelijke inhoud.

Tekstredactie / eindredactie
Op zoek naar een tijdelijke kracht die kan bijstaan op het gebied van redactie en/of eindredactie? Een ervaren ‘rot in het vak’ die alle ins en outs van de redactievloer kent? Deadlines en hectiek op een redactie zijn bekend terrein. Teksthelden weet hoe het is om onder druk van tijd te presteren.

Redigeren / corrigeren
Een tekst schrijven die lekker loopt en ook nog eens géén spelfouten bevat? Breekt het zweet je uit? Teksthelden neemt je een hoop zorgen uit handen en helpt graag mee jouw tekst leesbaar en foutloos de deur uit te krijgen. Of het nu gaat om het verlevendigen van een brochure, de puntjes op de i zetten wat betreft spelling en interpunctie, of nét die paar zinnen anders waardoor je verhaal een stuk vloeiender loopt. Teksthelden schrijft, herschrijft en corrigeert zorgvuldig en snel.